Breda


Denneke Kouters
— Co-founder Lukida in Breda

Ik, Denneke ben Beeldend kunstenaar en studeerde af aan AKV, St.Joost te Breda richting Sculptuur/Monumentale vormgeving. 
Ik combineer diverse technieken en materialen met elkaar. .
De laatste jaren ben ik vooral bezig met creatief doceren aan diverse instellingen, (veelal met vluchtelingen en statushouders van alle leeftijden) 
te weten stichting De Vrolijkheid, aan de Internationale schakelklassen te Breda, AMIF projecten, Workshopdocent bij Kunstkameraden onder de Cultuurkantine, en andere projecten. w.o het taalatelier bij Stichting ONS (taal leren op een creatieve manier) Restaurateur bij particulieren van beschadigde beelden.
 Momenteel ben ik naast Workshopleider (kinderatelier)bij de Vrolijkheid op het AZC te Gilze ook bezig bij de Makersbase in Breda om er digitale technieken te leren.(3d printen, laseren en ontwerpen)
En werk ik tussendoor aan kunstprojecten met sociale betrekkingen die ik aanbied als zzp-er.
 
Werk is gezien geweest in onder andere Breda museum De Beyerd, Imago Mundi, Benetton World Art Collection reizende collectie, Museum le Secet te Zwolle, Bredaas museum 25 jaar uitgelicht, 
lokaal 01 te breda,De Nerderlandsche cacaofabriekte in Helmond. Omsloten ruimte te Rockanje, samenwerking met modeontwerpster Rianne de Witte te Tilburg textielateliers museum Tilburg,vervaardiging van  vijf bronzen in opdracht voor het  Vrouwenopvanghuis te Breda, vervaardigen kunstwerk voor de Topolistoren 750 jaar Breda ,decorbouw voor Moti in Breda landart Diessen , lekart Culemburg en nog diverse andere tentoonstellingen.

Vanaf 20 april 2018 zal Denneke Kouters het Lukida-concept in Breda opzetten.

Contact Denneke:
breda@lukida.com