Creatieve lesdagen verzorgen op basisscholen óf op BSO’s

Jesse

Ben je op zoek naar werk als vakdocent?

De afgelopen jaren is Lukida hard gegroeid als bemiddelaar tussen freelance vakdocenten en basisscholen: in een steeds groter deel van Nederland zetten we mensen in. Een belangrijk deel van ons werk bestaat uit het zorgvuldig selecteren en trainen van de docenten. Lesgeven op basisscholen is niet makkelijk, en zeker invallen kan erg pittig zijn. We zetten daarom alleen mensen in waarvan we zeker weten dat ze direct in staat zijn waardevolle lesdagen te verzorgen aan hele klassen.

Sommige vakspecialisten, die goed zijn in lesgeven in hun eigen vakgebied, vinden een hele dag lesgeven aan een hele klas, een té grote uitdaging om gelijk mee aan de slag te gaan. Voor een deel van deze docenten is onze eigen opleiding geschikt: na acht weken (1 dag theorie per week en 2 tot 5 begeleide dagen op locatie) zijn ze klaar om zelfstandig groepen te begeleiden.

Sinds een jaar zetten we ook specialisten in op BSO’s, na schooltijd tijdens de schoolweken én hele dagen tijdens de vakanties. Met de juiste opleiding kan je daar gelijk aan de slag: maar het volgen van een verkorte opleiding tijdens het invallen is ook mogelijk. Voor sommige mensen is dit de ideale route: op een BSO sta je nooit in je eentje voor een groep. Dat maakt het een goede manier om relatief rustig ervaring op te doen.

Lijkt het je erg leuk om les te geven op basisscholen óf wil je graag na schooltijd samen met een ervaren begeleider op de BSO waardevolle creatieve programma’s aanbieden? Meld je dan aan bij Lukida!

  • Waar je ook woont in Nederland, je kan je gewoon inschrijven.
  • We hebben meer dan genoeg werk in héél Noord Holland en van Utrecht tot Amersfoort, van IJmuiden via Rotterdam tot Kaatsheuvel en in de drie Noordelijke provincies.
  • Inkomsten: meestal tussen de 260 en 300 euro per dag op basisscholen.
  • BSO: 30 euro per uur.
  • Zelfstandig ondernemerschap en geldige VOG verplicht!

Inschrijven doe je hier.

Delen:

Categories:

Recente Artikelen

WhatsApp-Image-2022-07-04-at-2.06.21-PM

Of wij een hele week een school kunnen overnemen? Afgelopen week gaven 18 docenten via Lukida les op de Joost van den Vondelschool in Amersfoort…

  Jesse
po-raad-basisschooldocent-kosten

Onze docenten hebben (meestal) de pabo niet gedaan maar zijn gespecialiseerd in een ander vakgebied. Als ze een lesdag verzorgen op een basisschool maken ze…

  Jesse
uitzicht-kantoor-lukida

Vanwege snelle groei van de organisatie zijn wij op zoek naar iemand die op korte termijn vier dagen in de week aan de slag kan…

  Jesse