de Beste Stage Ooit

Jesse

De Beste Stagiair(e) ooit!

Dat ben jij natuurlijk. Niet alleen omdat je heel goed weet waarom je bij Lukida stage wilt lopen, maar ook omdat je kritisch naar jezelf kan kijken en naar de wereld om je heen. Je bent enthousiast over wat we doen bij Lukida. Je bent flexibel, nauwkeurig en creatief en wil erg graag één van de onderstaande stages bij ons in komen vullen.

Op kantoor en/of thuis (wij zijn ook flexibel) werk je mee aan de doelen die wij proberen te bereiken. Je werkt bij ons ook 12 uur per week als koppelaar tussen basisscholen en freelance docenten waarbij je ervoor zorgt dat de juiste invaldocent bij de juiste groep terecht komt.

Je komt minimaal 6 maanden stage lopen. Wij hebben gezamenlijk al bijna 100 stagiaires begeleid de afgelopen jaren, dus bij ons krijg je de begeleiding die je nodig hebt en verdient.

Omdat jij zo goed bent, betalen wij een bruto stage-vergoeding van 900 euro per maand. Dat is meer dan wat je op andere plekken kan krijgen, maar wij vinden dat je dat waard bent. Je bent namelijk de beste stagiair ooit!

We zoeken:

-een stagiair HRM. Je werkt mee met het hoofd van de afdeling HRM en voert zelfstandig taken uit. Je studeert aan een opleiding waar HRM een belangrijk onderdeel is.

-een stagiair Opleiding en Onderzoek. Je helpt mee én werkt samen bij de Lukida Academie: wij trainen nieuwe docenten, zorgen voor intervisiebijeenkomsten, workshops en trainingen. Jij zorgt ervoor dat dat nóg beter verloopt en je ondersteunt het hoofd van deze afdeling. 

-een stagiair Werving en Selectie: jij doet een opleiding die hier mee te maken heeft en komt ons team helpen met het vinden en begeleiden van de best mogelijke docenten en invallers. 

Pas jij hier niet bij maar weet je zeker dat je een mooie aanvulling op ons stageteam kan zijn? Overtuig ons dan maar!

Belangrijk om te weten:

-we bellen de beste kandidaten voor een korte eerste kennismaking

-we nodigen er maximaal 9 uit, voor een gesprek van minimaal 2 uur per persoon.

-we bellen altijd voormalig collega’s of leidinggevenden om te vragen waarom jij nou zo geweldig bent voor ons

-inschrijving met:

  1. motivatie
  2. cv
  3. vijf antwoorden op onze vragen om te bepalen of je écht bij ons past

Aanmelden kan hier

Vragen? Mail naar directie@lukida.com

Delen:

Categories:

Recente Artikelen

WhatsApp-Image-2022-07-04-at-2.06.21-PM

Of wij een hele week een school kunnen overnemen? Afgelopen week gaven 18 docenten via Lukida les op de Joost van den Vondelschool in Amersfoort…

  Jesse
po-raad-basisschooldocent-kosten

Onze docenten hebben (meestal) de pabo niet gedaan maar zijn gespecialiseerd in een ander vakgebied. Als ze een lesdag verzorgen op een basisschool maken ze…

  Jesse
uitzicht-kantoor-lukida

Vanwege snelle groei van de organisatie zijn wij op zoek naar iemand die op korte termijn vier dagen in de week aan de slag kan…

  Jesse