Deventer/Salland, Zutphen & Apeldoorn


Margo de Geest
— Co-founder Lukida in regio Deventer/Salland, Zutphen & Apeldoorn

Margo de Geest is inmiddels een ervaren en geschoold freelance actrice met allround werkervaring in zowel de theater- en filmwereld als ook in het onderwijs en het bedrijfsleven.

Margo studeerde in ’96 af aan HBO Facility Management en deed nog een Marketing/Communicatieopleiding. Na jarenlange ervaring als eventcoördinator en Marketing/Communicatie adviseur gooide ze het roer om. Na de geboorte van haar 2de zoon vond ze de tijd rijp om haar droom na te jagen. Ze studeerde in 2012 af als actrice aan Theaterschool De Trap. Sindsdien is ze te zien in diverse gastrollen in o.a. Flikken Maastricht, Dokter Tinus en Klem. Daarnaast werkt ze als trainingsactrice en voice-over, speelt ze in een jeugdvoorstelling en van 2014 t/m 2016 was ze te zien in ANNE.

Tijdens haar toneelopleiding begon ze al les te geven op basis- en middelbare scholen in het Oosten van het land. Daar geeft ze met erg veel plezier onder meer workshops drama/theater en presentatie. Het draait vooral om ‘durven doen’ en ‘je veilig voelen’. Ik ben er van overtuigd dat creatieve lessen als bv drama en het daarmee prikkelen van de fantasie een rijke aanvulling zijn op de ontwikkeling van ieder kind. Het maakt een kind zelfbewust en geeft het meer zelfvertrouwen.

Ik ben erg begaan met jonge kinderen en wil ze vooral veel zelfvertrouwen en positief denken meegeven. Ook ‘lessen in geluk’ staan hoog op mijn wensenlijst om te geven!

Sinds april 2018 is Margo verbonden aan Lukida als coördinator in de regio Deventer/Salland, Apeldoorn en Zutphen.

Contact Margo:
deventer@lukida.com