In de media: Trouw

Jesse

Vandaag staan we prominent in de Trouw: op de voorpagina, op de cover van ‘de Verdieping’ èn daarin ook weer met twee volle pagina’s!

We zijn hier erg trots op. Vanaf juni 2017 hebben we met een groeiend team keihard gewerkt om onze drie doelen te bereiken:

-waardevolle lesdagen voor leerlingen,

-minder stress voor directeuren en

-meer inkomsten voor freelance kunstenaars.

We zien dat we steeds beter deze doelen behalen en dat een groeiende groep mensen (leerlingen, ouders, directeuren en basisschooldocenten) op een toenemend aantal scholen waardeert wat we doen.

We weten zeker dat we ook andere scholen, leerlingen en freelance docenten (vooral kunstenaars maar nu ook wetenschappers en hopelijk binnenkort ook journalisten) hier blij mee kunnen maken.

Uiteindelijk hopen we ervoor te zorgen dat er nergens in Nederland meer kinderen naar huis worden gestuurd. Dat een zieke meester of juf gewoon thuis kan blijven om beter te worden zonder schuldgevoel. Dat een basisschooldirecteur geen stress meer voelt als de telefoon piept, bang dat er wéér iemand zich ziek meldt. We hopen dat conciërges, gymdocenten en intern begeleiders gewoon hun eigen werk kunnen doen op school.

Als je hier aan mee wilt helpen, horen we dat graag!

Freelance docent? Vul je gegevens in op de site als je docent wilt worden via ons.

Directeur basisschool? Bel ons voor een afspraak.

Ouders van leerlingen die regelmatig naar huis worden gestuurd? Vertel aan de school dat we niet duurder zijn dan een gewone basisschooldocent!

Investeerder? Lees dit!

Delen:

Categories:

Recente Artikelen

boknet-blog

Op de hoogte blijven van kunstopdrachten, open calls en ledenvoordelen voor kunstenaars?Schrijf je dan ook in voor de nieuwsbrief van de Beroeps Organisatie Kunstenaars (BOK)….

  Jesse
WhatsApp-Image-2022-07-04-at-2.06.21-PM

Of wij een hele week een school kunnen overnemen? Afgelopen week gaven 18 docenten via Lukida les op de Joost van den Vondelschool in Amersfoort…

  Jesse

Afgelopen zaterdag hebben we te horen gekregen dat onze lieve collega Fatih van den Hout volstrekt onverwacht op 32 jarige leeftijd is overleden aan een…

  Jesse