Intervisie en kenniscafés

lukidahelp.com

Intervisies en trainingen

Door samen leren groeien in je vak

Zomeropleiding

Start: Dinsdag 9 Augustus of 16 augustus (voor Lukida docenten)
Lesdagen: dinsdag en woensdag van 10:00 tot 15:00
Adres: Krelis Louwenstraat 1 Amsterdam

Ook in de zomervakantie gaat de Lukida Opleiding tot Vakdocent door. Ben je creatief ondernemer met passie voor je vak? En wil je leren hoe je die passie om kunt zetten in een waardevol lesprogramma voor 1 dag op basisscholen? Dan is de Lukida Opleiding wat voor jou. Meer informatie vind je hier.

Werk je al voor Lukida en wil je na de zomervakantie sterker en zelfverzekerder voor de klas? Meld je dan nu aan voor de verkorte Lukida Zomeropleiding. Meer informatie over de verkorte zomeropleiding vind je hier.

 

Intervisies en basistraining

Bij Lukida zijn er vaste momenten van intervisie. Tijdens deze intervisie is er de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen, advies te vragen over specifieke situaties en casussen en feedback te geven en ontvangen van/aan collega-vakdocenten. Intervisies zijn online ‘s avonds (meestal) op donderdagen en maandagen (om de week) van 20:15/30 tot 21:30.* 

Intervisie Juni (thema ‘gedrag’)
maandag 27/6  20:30 – 21:30 (inloop 20:15) ONLINE

Tijdens de laatste intervisie van het schooljaar bespreken we het thema ‘gedrag’. Niet alleen het gedrag van de individuele leerling of de groep, maar ook jouw eigen gedrag als docent. Geef je altijd het goede voorbeeld? Ben je duidelijk? Consequent? En wat is het effect van jouw gedrag als leraar op het gedrag van de klas?

11 Juli – Basistraining 

Meer informatie over de basistraining volgt…

Deelnemen aan de online intervisies en de basistraining kan alleen wanneer je als docent via Lukida werkzaam bent. Meedoen? Stuur een mailtje naar academie@lukida.com

Kenniscafés, workshops en trainingen

11 Mei – kenniscafé ‘Vrijheid vd Structuur’

Spreker: Bas Rosenbrand (mede-oprichter SPRING pabo)
Locatie: Krelis Louwenstraat 1, Amsterdam (bel 1D07)
Tijdstip: 19:30 – 21:30 (inloop 19:15)

In het nieuwe schooljaar staan er weer nieuwe kenniscafés op de agenda. De thema’s van kenniscafés, workshops en andere trainingen zijn verbonden aan het thema van de maand. Onze gastsprekers zijn bevlogen onderwijsprofessionals die hun eigen ervaring en expertise willen delen met de docenten van Lukida. 

Vragen over de kenniscafés, tips, suggesties voor thema’s of gastsprekers? Stuur ons dan een bericht via academie@lukida.com.