Invallen op basisscholen buiten de regio Amsterdam?

In Amsterdam en omgeving helpen kunstenaars via Lukida met het oplossen van het lerarentekort door af en toe een dag in te vallen op basisscholen als de meester of juf geen les kan geven. Er zijn namelijk geen invallers meer te vinden die de Pabo hebben gedaan!

Al ruim tachtig scholen in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Hilversum maken gebruik van onze diensten. Maar ook buiten deze regio’s zijn er invaldocenten nodig. Gelukkig zijn  overal in Nederland kunstenaars te vinden die heel veel ervaring hebben als docent. Sinds kort zoeken we overigens ook  wetenschappers die les willen geven op basisscholen.

Ben jij een kunstenaar die goed kennis kan overdragen? Heb je lesgegeven op basisscholen, heb je  naschoolse lessen verzorgd of voor de klas gestaan op middelbare scholen? Dan ben je misschien geschikt om basisschoolleerlingen een waardevolle en creatieve dag te bezorgen.

Vul hier je gegevens in als je mee wilt doen. Als we tien docenten hebben in jouw regio, zetten we een afdeling op en gaan we scholen werven om bij in te vallen.

Vind je dit zo’n leuk idee dat je het ook mee wilt helpen organiseren? Stuur dan een mailtje naar directie@lukida.com. We gaan maandelijkse bijeenkomsten houden voor kunstenaars die een afdeling van Lukida Onderwijs in hun stad of regio willen opzetten. We helpen met het opbouwen van een netwerk, doen de administratie en zorgen ervoor dat je de kunstdocenten kan helpen om naar aller tevredenheid te kunnen werken.

Dus: wil je (uiteraard betaald) helpen het lerarentekort op te lossen door creatieve lessen te verzorgen in het basisonderwijs? Schrijf je in!

*VOG verplicht

*je bent zzp-er, dus je kan facturen sturen