Leren lesgeven?

lukidahelp.com

Leren lesgeven?

Lesgeven als waardevolle toevoeging aan je kunstenaarschap

Ontwikkel didactische en pedagogische vaardigheden bij de Lukida Opleiding tot Creatief Vakdocent!

Trainingen, intervisies en kenniscafés

De Lukida Opleiding is slechts één van de onze opleidingsroutes. Lukida ontwikkelt hiernaast verschillende trainingen en ook bieden wij al onze docenten extra verdieping en ondersteuning door regelmatig terugkerende intervisies en kenniscafés. Al onze nieuwe docenten doorlopen een trainingsdag om kennis te maken met andere vakdocenten en het team, tips te krijgen over het ontwikkelen van een pakkend lesprogramma en te leren hoe het zelfstandig invallen op basisscholen via Lukida praktisch in zijn werk gaat. Meer informatie over de trainingen, kenniscafés en intervisies (zoals data en thema's) vind je hieronder.
5/5

Testimonials

“Ik vond het allemaal heel waardevol. Vooral het presenteren van het lesprogramma. En zien hoe anderen dat doen. Ik heb eigenlijk alleen maar complimenten.”

 

Lisa
Alumni van de Lukida Opleiding

“Hele goede docenten en er werd aandacht besteed aan aan naar mijn idee wat echt belangrijk is om les te geven en het ging ook de diepte in, verder ook interessant dat je met meerdere docenten/leerlingen in een groep zit waardoor je samen ook heel erg kan groeien.”

Sophie
Alumni van de Lukida Opleiding

“Ik merkte dat ik mijn gevoel los kon koppelen met wat er gebeurde. Dat was een enorme overwinning. Daarna had ik zelfs nog energie om zelf in mijn atelier nog iets te  maken.”

 

Frank
Alumni van de Lukida Opleiding

“Voor mij was voor de klas staan wellicht een van de spannendste dingen om ooit te doen. Daarom wilde ik het aangaan. De derde keer stond ik al alleen voor een zeer uitdagende klas.”

 

Elize
Alumni van de Lukida Opleiding