Leren Lesgeven

Jesse

Wil je leren lesgeven?

dat kan bij Lukida!

Lesgeven op basisscholen, ook al is het in je eigen vakgebied, kan je niet zomaar. Wil je lesgeven maar heb je geen docentenopleiding gedaan? Laat je dan opleiden door Lukida!

In acht weken leer je de basis van het lesgeven in je eigen vakgebied. Als je dit programma met succes afsluit, kan je direct aan de slag. Dan heb je snel je investering (1000 euro*) terugverdiend.

Tijdens acht weken krijg je les in hoe je een digibord goed inzet als lesmiddel, over werkvormen en pedagogiek, structuur aanbrengen in je lesdag en in de groep, lesdoelen stellen en bereiken en nog veel meer.

Fatih van den Hout, basisschooldocent en kunstenaar, leidt dit programma maar er zullen ook meerdere andere specialisten delen van het lesprogramma gaan uitvoeren.

Interesse? Schrijf je in!

Als je even geen budget hebt, maar wel tijd, dan is er ook een andere opleiding mogelijk. Schrijf je in en we nemen contact met je op.

*Kosten voor de opleiding zijn eigenlijk 2000 euro, maar als je belooft niet voor een andere partij te gaan werken, krijg je de helft korting!

Delen:

Categories:

Recente Artikelen

boknet-blog

Op de hoogte blijven van kunstopdrachten, open calls en ledenvoordelen voor kunstenaars?Schrijf je dan ook in voor de nieuwsbrief van de Beroeps Organisatie Kunstenaars (BOK)….

  Jesse
WhatsApp-Image-2022-07-04-at-2.06.21-PM

Of wij een hele week een school kunnen overnemen? Afgelopen week gaven 18 docenten via Lukida les op de Joost van den Vondelschool in Amersfoort…

  Jesse
po-raad-basisschooldocent-kosten

Onze docenten hebben (meestal) de pabo niet gedaan maar zijn gespecialiseerd in een ander vakgebied. Als ze een lesdag verzorgen op een basisschool maken ze…

  Jesse