Lukida in Noord-Brabant

Jesse

Wil je vaklessen geven op basisscholen in Noord-Brabant?

Al een paar jaar probeert Lukida vaste voet aan de grond te krijgen in Noord-Brabant. We krijgen veel aanmeldingen van goede docenten uit die provincie, onder andere via Boknet.nl, maar tot nu toe hadden we nog geen concrete afspraken met organisaties die onze docenten structureel willen inzetten. Nu is dat moment wel gekomen!

Woon je in Brabant (of daar vlakbij, zoals in Dordrecht of Houten), en wil je hele dagen invallen op basisscholen (met je eigen dagprogramma) of workshops geven tijdens of na schooltijd? Meld je dan aan bij Lukida! We hebben veel werk, en kunnen ervaren vakdocenten op korte termijn (deze vakantie dus al) inzetten.

Wil je graag lesgeven maar heb je nog niet zo veel ervaring? Kijk dan hier naar onze mogelijkheden om door ons opgeleid te worden.

Delen:

Categories:

Tagged:

Recente Artikelen

boknet-blog

Op de hoogte blijven van kunstopdrachten, open calls en ledenvoordelen voor kunstenaars?Schrijf je dan ook in voor de nieuwsbrief van de Beroeps Organisatie Kunstenaars (BOK)….

  Jesse
WhatsApp-Image-2022-07-04-at-2.06.21-PM

Of wij een hele week een school kunnen overnemen? Afgelopen week gaven 18 docenten via Lukida les op de Joost van den Vondelschool in Amersfoort…

  Jesse

Afgelopen zaterdag hebben we te horen gekregen dat onze lieve collega Fatih van den Hout volstrekt onverwacht op 32 jarige leeftijd is overleden aan een…

  Jesse