Lukida Onderwijs helpt ook met het structureel oplossen van het lerarentekort!

Jesse

We kregen aan het eind van het schooljaar deze mail van Marta Colpani, een van onze docenten:

Beste Jesse, Jasper, Emmy en iedereen die bij Lukida werkt en dit mooie bedrijf runt,

Ik heb afgelopen maanden erg genoten van jullie en van de mogelijkheid om in de klas te werken. Ik had het echt niet verwacht, maar het lesgeven op basisscholen heeft me bezeten en ik wil niets anders meer doen met mijn tijd. Sterker nog, ik wil dit beroep erg graag leren en er heel sterk en goed in worden. Voor deze reden moet ik van het werken via Lukida afscheid nemen. Komend jaar zal ik het zij-instroomtraject beginnen en in dienst komen van een hele mooie school: de Einsteinschool. Ik wil me hier dan ook volledig op kunnen richten. Het lijkt me een goed idee om geen ander werk te doen ernaast. Lukida én dit traject zou bij elkaar toch te veel voor mij zijn. Zeker met een 4-jarige dochter die binnenkort ook met school zal beginnen.

Ik wil jullie alsnog echt recht uit mijn hart bedanken voor deze mooie kans en het vertrouwen dat jullie mij hebben gegeven. Ook heeft het werken op veel verschillende scholen mij erg veel geholpen bij het begrijpen van mijn eigen grenzen, wensen en waarden in het lesgeven en in het kiezen van de juiste school. Ik wens jullie veel succes met Lukida en ik blijf graag in de loop (nieuwsbrief/ Facebook groep/ Linkedin etc.) want je weet maar nooit hoe onze wegen elkaar weer kunnen kruisen! En als er nog iets is dat ik voor jullie/ voor Lukida kan doen, dan doe ik het graag!

We vinden het geweldig dat het invalwerk via Lukida een docent zó enthousiast heeft gemaakt over lesgeven dat ze besloten heeft om de Pabo te gaan doen! We wensen Marta veel plezier op de Einsteinschool in Amsterdam Slotervaart.

Delen:

Categories:

Tagged:

Recente Artikelen

boknet-blog

Op de hoogte blijven van kunstopdrachten, open calls en ledenvoordelen voor kunstenaars?Schrijf je dan ook in voor de nieuwsbrief van de Beroeps Organisatie Kunstenaars (BOK)….

  Jesse
WhatsApp-Image-2022-07-04-at-2.06.21-PM

Of wij een hele week een school kunnen overnemen? Afgelopen week gaven 18 docenten via Lukida les op de Joost van den Vondelschool in Amersfoort…

  Jesse

Afgelopen zaterdag hebben we te horen gekregen dat onze lieve collega Fatih van den Hout volstrekt onverwacht op 32 jarige leeftijd is overleden aan een…

  Jesse