Lukida To Go

neem eens een vakdocent mee naar huis!

Vakdocenten van Lukida geven al jaren les aan kinderen op basisscholen in een groot deel van de Randstad. En nu kan je deze ervaren docenten ook thuis uitnodigen voor een feestje!

Heb je een leuke theatermeester of kunstjuf gehad van Lukida en wil je graag dat ze thuis bij je komen (of ergens anders) om een fantastische dag te verzorgen?

Blijft je kind praten over die geweldige juf waar ze stop-motion films mee maakte? Of over de stoere meester die dansles gaf?

Neem dan contact op met Lukida en wij kijken of je favoriete meester of juf beschikbaar is op de dag die voor jullie uitkomt!

Lukida is in 2017 opgericht om drie doelen te bereiken: waardevolle lesdagen voor leerlingen op basisscholen, minder stress op basisscholen en extra inkomsten voor de kunstenaars en andere vakdocenten die via ons werken.

Lukida.nl/togo/ is opgericht omdat we van veel kinderen gehoord hebben dat ze het ontzettend leuk vonden om les te krijgen van de docenten van Lukida.

We hebben aan ouders gevraagd wat ze ervan vinden om een docent van Lukida voor een workshop thuis (of op locatie) te vragen, en de reacties zijn positief!

Wat doet Lukida: wij zorgen ervoor dat ouders op een eenvoudige manier een ervaren vakdocent kunnen uitnodigen die een dagdeel langs komt (thuis, of op een feestlocatie) om een geweldige workshop te geven.

App met Lukida om je favoriete docent te reserveren en de rest wijst zich vanzelf!

Staat de docent die je het liefst wilt uitnodigen voor een workshop hier niet tussen? Wij kunnen vragen of hij of zij tóch beschikbaar is.

Onze workshopdocenten

Anne Uijttewaal

Vanessa van Gesselt

Noortje Delissen

Deborah de Liever

Jean-Paul Mombers

Anne Marie van der Kooij

Janine Keijzer

Ageethe Groenendaal

Leonie Amorim

Lilian Faustle

Ik ben een paar keer uitgenodigd door ouders om tijdens het verjaardagsfeestje van hun kind filmles te geven. Meestal wilde de jarige dat ik dan een horrorfilm met ze maakte. Altijd leuk om te doen!

Jesse Dijksman, oprichter Lukida