Lukida Zoekt Wetenschappers

creatieve invaldocent nederland

Op dit moment nemen we helaas geen nieuwe docenten meer aan. Het is niet mogelijk je aan te melden.
Houd onze website wel in de gaten!

Lukida Onderwijs zoekt wetenschappers die les willen geven op basisscholen

Lukida Onderwijs zet freelance vakdocenten in op het primair onderwijs als invaldocent. Op dit moment zijn er vooral creatieve docenten werkzaam via ons, maar we willen het docentenbestand bijzonder graag uitbreiden met wetenschappers.

Wie ben jij?

Je hebt een wetenschappelijke opleiding gedaan of je hebt een HBO-opleiding tot docent. Je hebt ervaring met lesgeven (van VMBO tot Universiteit), en/of je hebt gewerkt met kinderen en je wilt dit graag inzetten om leerlingen van het basisonderwijs kennis te laten maken met jouw vakgebied. Je kijkt er naar uit om mooie dagprogramma’s te ontwikkelen, of zelfs lesreeksen van meerdere dagen.

Wat doen wij?

Wij helpen met het samenstellen van een lesprogramma dat aansluit op de kerndoelen en de leerlijnen van het basisonderwijs. Ook overleggen we met de school en de groepsdocent om ervoor te zorgen dat je programma ingepast wordt in de schoolstructuur. Dit doen we samen met jou: jij bent verantwoordelijk voor de lesdagen die je verzorgt.

Wat bieden wij?

Wij bieden je de mogelijkheid om regelmatige inkomsten binnen te halen met lesgeven op basisscholen. We geven workshops en zorgen voor goede begeleiding. Je wordt niet meteen alleen voor een klas gezet, maar loopt eerst mee met een ervaren docent. Wanneer je er klaar voor bent, kan je zelfstandig invallen. We vinden het belangrijk dat ieder vanuit zijn eigen vakgebied en passie voor de klas staat, en laten je dan ook vrij in de samenstelling van je programma. Zowel de klas als jijzelf moeten een waardevolle en leerzame dag hebben!

Verdiensten

Tussen de 125 en 225 euro per dag, afhankelijk van het project. Alleen voor freelancers. Nog geen freelancer? Dan helpen we daarbij.

Wil je voor de klas staan?

Neem dan contact met ons op.

We zijn op zoek naar docenten in heel Nederland, maar vooral in Amsterdam, Haarlem, Almere, Hilversum, Enschede, Breda, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Een VOG is uiteraard verplicht: wij vragen deze voor je aan.