Diensten van Lukida

Naschoolse en Tussenschoolse activiteiten

In de jaren negentig werkte ik bij Impuls in Amsterdam Nieuw West als coördinator naschoolse activiteiten. Studenten en vakdocenten gaven op verschillende scholen les in drama of beeldende kunst, techniek of wetenschap en ik zorgde ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek terecht kwam. Daarna heb ik zelf ook lang als naschools docent gewerkt: ik gaf les in websites bouwen, (stop motion) films maken of techniek, vooral in Amsterdam (Nieuw) West. Ik hoopte daarbij dat ik leerlingen kon inspireren tot het ontdekken van nieuwe talenten, zodat ze hun eigen leven verder konden verrijken.

Met veel genoegen kan ik daarom aankondigen dat Lukida nu ook workshops voor naschoolse en tussenschoolse activiteiten aanbiedt! Voor 105-155 euro per workshop zorgen wij ervoor dat er prachtige projecten worden opgezet. Lukida heeft de afgelopen jaren een enorm netwerk aan vakspecialisten opgebouwd. Daarom kunnen we altijd geschikte docenten vinden, of het nu over workshops techniek of beeldende kunst, geschiedenis, natuur en milieu, gamedesign of iets anders gaat.

Beste workshopdocent: heb je interesse in het geven van workshops op basisscholen via Lukida? Meldt je dan aan op deze plek.

Beste directeur: wil jouw school graag (een deel van) de naschoolse activiteiten laten organiseren door Lukida? Mail dan naar directie@lukida.com en we nemen snel contact op.

Wil je lesgeven op basisscholen maar heb je nog niet genoeg ervaring? Dan kan je bij ons een opleiding volgen!

Hier vind je meer informatie.