Subsidie beschikbaar voor scholen om leerlingen te helpen leerachterstanden in te lopen

Jesse

Als scholen extra geld nodig hebben om leerlingen te helpen achterstanden in te lopen, veroorzaakt of verergert door de Corona-crisis, kunnen ze gebruik maken van deze subsidieregeling. Er zit een maximaal bedrag aan, dus spoedig aanvragen is een goed idee!

Is jouw school bezig met het samenstellen van een zomerprogramma? Denk dan ook aan docenten van Lukida die vanuit hun expertise taal- en rekenonderwijs kunnen verrijken. Een theatermaker kan de woordenschat vergroten, een beeldend kunstenaar kan abstracte rekensommen concreet maken. En een programma verrijkt met creatieve lessen zal de leerlingen helpen hun enthousiasme voor de zomerschool te vergroten.

Mail naar directie@lukida.com voor meer informatie.

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2020-28472.html

creatieve basisschool onderwijs 
foto door Boukje Kassenaar

Delen:

Categories:

Tagged:

Recente Artikelen

boknet-blog

Op de hoogte blijven van kunstopdrachten, open calls en ledenvoordelen voor kunstenaars?Schrijf je dan ook in voor de nieuwsbrief van de Beroeps Organisatie Kunstenaars (BOK)….

  Jesse
WhatsApp-Image-2022-07-04-at-2.06.21-PM

Of wij een hele week een school kunnen overnemen? Afgelopen week gaven 18 docenten via Lukida les op de Joost van den Vondelschool in Amersfoort…

  Jesse

Afgelopen zaterdag hebben we te horen gekregen dat onze lieve collega Fatih van den Hout volstrekt onverwacht op 32 jarige leeftijd is overleden aan een…

  Jesse