Upcoming Events

creatieve invaldocenten
lukida onderwijs invallers
lukida onderwijs creatieve invaller basisscholen
creatieve invaldocenten

Lukida Academy Kenniscafé Avonden

Ontwikkeling is belangrijk. Lukida Academy gaat structurele avonden aanbieden waarbij docenten de mogelijkheid krijgen om zichzelf verder te ontwikkelen en contact kunnen leggen met andere Lukida docenten. Deze avonden zijn opgesplitst in twee categorieën, namelijk kenniscafé en kenniscafé +. Ieder kenniscafé hebben we een thema. De komende twee zijn:

Donderdag 13 juni

Thema: werkvormen

Dinsdag 10 september

Thema: Vrije School en Intervisie
Kenniscafé
Het “gewone” kenniscafé is bedoeld voor alle docenten bij Lukida. In dit kenniscafé bieden we handvaten aan om op een ontspannen manier voor de klas te staan. Ook zullen er inspirerende sprekers uitgenodigd worden rondom verschillende thema’s. Deze avonden zijn gratis. De avond wordt afgesloten met een borrel.

Dinsdag 8 oktober

Kenniscafé +
Het Kenniscafé plus is bedoeld voor docenten die al zelfstandig werkzaam zijn voor Lukida. In het kenniscafe + gaan we dieper in op onderwerpen zoals klassenmanagement en pedagogisch-didactische vaardigheden. Voor de kenniscafé + avonden vragen wij een eigen bijdrage in verband met de hogere kosten (deze word per kenniscafé gespecificeerd). De avond wordt afgesloten met een borrel.

Meld je hier aan.

We hopen je bij de kenniscafé’s te zien!