Utrecht

Pauline Wijnen
— Co-founder Lukida in Utrecht

Unleash the Art is vrij vertaald: Vier de kunst!

Je verborgen talent de vrije loop laten, jezelf uitdagen om het onverwachte naar buiten te laten komen, letterlijk en figuurlijk. Door kunst en cultuur wordt dan niet alleen je levenslust aangeboord maar gaat je zelfvertrouwen, oplossingsgerichte denken, authenticiteit en creativiteit groeien waar je bij staat.

Toen ik klein was bouwde mijn vader een podium op mijn kamer. Daar speelde ik met vrienden allerlei rollen en verzon allerlei verhalen. En dat doe ik eigenlijk nog steeds.
Niets leukers in het leven dan spelen en verhalen maken echt of verzonnen!
Ik ben afgestudeerd aan de HKU als drama docent en theatermaker. En vanaf mijn afstuderen tot nu toe geef ik theater les op scholen en maak ik voorstellingen voor theaters en festivals. De laatste jaren heeft ook het verbeelden van verhalen mijn interesse, zo werk ik als filmmaker bij de tv en maak ik korte documentaires.
In de Bilt heb ik een eigen podium opgezet, ‘Het weeshuis van de Kunst’. Het is een laagdrempelig podium voor Echt gebeurd verhalen, muziek en theateroptredens. En ruimte voor allerlei initiatieven uit de buurt.
Kortom Vier de kunst!

Contact Pauline:
utrecht@lukida.com