Voor altijd in onze herinnering: Fatih van den Hout

Jesse

Afgelopen zaterdag hebben we te horen gekregen dat onze lieve collega Fatih van den Hout volstrekt onverwacht op 32 jarige leeftijd is overleden aan een acute hartstilstand. Het is voor ons een enorme schok, zoals het voor iedereen zal zijn die hem gekend heeft.

Vanaf het moment dat hij bij Lukida kwam, werkte hij met uitzonderlijk veel plezier, passie en vakmanschap om alles een stuk beter te maken. Hij hielp docenten, stagiaires en collega’s om meer uit zichzelf te halen dan wat ze voor mogelijk hielden. Hij maakte van het idee regulier+ een heel nieuw onderdeel van Lukida, zette de opleiding op, legde verbindingen aan met andere organisaties. Fatih zorgde voor het prettig functioneren van het team maar had ook altijd aandacht voor de individuele teamleden. Alles waar hij mee aan de slag ging, verrijkte hij, en alles deed hij met zijn liefde voor mensen en voor het onderwijs, met zijn grote kennis van zaken, en met heel veel humor en passie.

We zijn verbijsterd en intens verdrietig dat we hem zo plotseling kwijt zijn. We gaan zijn bulderende lach missen, zijn telefoontjes vanuit de auto waarmee hij met iedereen contact hield, zijn leiding en zijn relativeringsvermogen. Zonder Fatih is de wereld een stuk minder mooi. Wij gaan met zijn allen door om het weer een beetje mooier proberen te maken.

Delen:

Categories:

Tagged:

Recente Artikelen

boknet-blog

Op de hoogte blijven van kunstopdrachten, open calls en ledenvoordelen voor kunstenaars?Schrijf je dan ook in voor de nieuwsbrief van de Beroeps Organisatie Kunstenaars (BOK)….

  Jesse
WhatsApp-Image-2022-07-04-at-2.06.21-PM

Of wij een hele week een school kunnen overnemen? Afgelopen week gaven 18 docenten via Lukida les op de Joost van den Vondelschool in Amersfoort…

  Jesse

Afgelopen zaterdag hebben we te horen gekregen dat onze lieve collega Fatih van den Hout volstrekt onverwacht op 32 jarige leeftijd is overleden aan een…

  Jesse