Workshops geven

Wordt een workshop docent voor Lukida To Go

Lancering Lukida To Go!

Het is zo ver! Ein-de-lijk is het er, ons nieuwe platform Lukida To Go. Met de lancering van Lukida To Go kunnen jullie nog meer ingezet worden en nog meer geld verdienen. We hopen dat jullie je massaal gaan aanmelden voor Lukida To Go zodat er een mooi en divers aanbod van workshops staat op de website.

Wat is Lukida To Go?

Lukida to go is een platform waar jullie je workshops op kunnen aanbieden. De workshops zullen voornamelijk in het weekend en in de vakanties afgenomen worden. Je huidige Lukida werkzaamheden kan je dus gewoon nog uitvoeren! De klanten kunnen via dit platform contact met jullie opnemen en een workshop boeken. De workshop prijzen variëren van €100 tot €350 inclusief reiskosten. De workshops kunnen aangeboden worden op locatie, bij bedrijven of in eigen atelier. Klik op de button hieronder om de website te bekijken!

Bekijk ons aanbod

Hoe werkt Lukida To Go?

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier hieronder. Tot nu toe zijn er 7 docenten aangemeld, om de lancering van Lukida To Go een groot succes te maken we hebben nu een tijdelijke actie. De eerste 20 docenten kunnen zich GRATIS aansluiten voor het 1e jaar! Wees niet getreurd, als jij niet tot de eerste 20 behoort betaal je nog steeds een gereduceerd tarief voor het 1e jaar van €30. In het 2e jaar zal het standaard tarief van €60 per jaar gelden.

Wil jij tot de eerste 20 behoren? Meld je dan snel aan!

Meld je aan!

Wij kijken er naar uit om deze nieuwe dienst officieel te lanceren waar jullie hopelijk veel plezier en extra inkomsten uit halen. Laten we Lukida To Go samen een groot succes maken!