Voor BSO’s

Vakdocenten op de BSO

Ook BSO’s kampen steeds vaker met tekorten en hebben moeite om hun formatie rond te krijgen. De dagopvang kampt momenteel met een tekort van 4.000 werknemers, wat naar verwachting alleen maar verder zal oplopen. Daarom zet Lukida nu ook (creatieve) vakdocenten in op BSO’s. Op deze manier nemen we dus niet meer alleen druk weg bij schoolteams, maar ook bij teams op de BSO.

Iets voor jouw BSO? Vul jouw gegevens hier in, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Onze vakdocenten selecteren wij met zorg. Al onze docenten volgen een basistraining en we kijken altijd samen met hen naar hun lesprogramma. Daarnaast bieden we trainingen en workshops aan om de kwaliteit op peil te houden.

Docenten die wij inzetten op BSO’s hebben daarnaast een speciale bevoegdheid voor BSO’s nodig. Wij zijn bezig het aantal docenten met deze bevoegdheid te vergroten. Docenten die nog niet over de juiste bevoegdheid voldoen kunnen deze middels het EVC traject binnen 3 à 6 maanden alsnog halen. Als BSO kan je er zeker van zijn dat een docent die bij jou komt werken deze bevoegdheid al op zak heeft.

Ben jij docent en wil jij meer weten over het EVC traject? Klik hier.

Ben jij bevoegd docent voor BSO’s en wil je je aanmelden om les te geven op BSO’s? Klik hier.

Hoe werkt het?

Simpel! Wanneer je met ons samenwerkt doe je bij ons een aanvraag en dan gaan wij op zoek naar een geschikte kandidaat. Wij stellen de kandidaat aan je voor en sturen zijn of haar diploma ter controle naar je op. Als er een match is vraag je als BSO een VOG (speciaal voor BSO’s) aan en dan kan de docent aan de slag.

Onze docenten kunnen hele dagen werken of alleen in de middag en je kunt ze inzetten voor langdurige opdrachten (bijvoorbeeld om jouw formatie rond te krijgen), maar ook voor 1 dag. In principe heeft een docent zijn of haar eigen (creatieve) programma, maar hij of zij kan ook ondersteunen in andere activiteiten.

Meer weten? Meld je hier vrijblijvend aan en dan nemen we contact met je op.

Wat kost het?

Een Lukida vakdocent voor BSO’s kost € 40 per uur. Dit is exclusief reiskosten. Daarnaast brengt Lukida bemiddelingskosten in rekening. Deze bedragen € 50 (ex. btw) per dag voor naschoolse inzet. Voor een hele dag of een dagdeel (in bijvoorbeeld de schoolvakanties) rekenen wij € 75 (ex. btw).