Voor vakdocenten

Wil jij ook voor de klas als vakdocent? Meld je aan!

Bij Lukida werken veel verschillende vakdocenten. Er werken kunstenaars, wetenschappers, theatermakers, dansers, biologen, programmeurs, kindercoaches en nog veel meer specialisten. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is de bevlogenheid en de wens om iets van hun vak over te brengen op leerlingen. Klinkt dit jou als muziek in de oren en lijkt het jou wel wat om bij ons te komen werken als vakdocent? Lees dan snel verder.

Als vakdocent maak je zelf je lesprogramma en je bepaalt zelf wanneer je werkt. Wij bieden werkende docenten ondersteuning door middel van trainingen, coaches, advies op maat en kunnen helpen met het aanscherpen van jouw lesprogramma. Daarnaast organiseren we kenniscafés, borrels en samenkomsten om elkaar beter te leren kennen en van elkaar te leren. Al onze docenten zijn freelancers, waardoor wij het extra belangrijk vinden dat er toch een gevoel van verbinding is.

Zie jij het wel zitten om jouw kennis en enthousiasme over jouw vak te delen met basisschoolleerlingen? Heb je bovendien een HBO werk- en denkniveau en ervaring en affiniteit met kinderen en het onderwijs? Registreer je dan hier, dan nemen wij contact met je op voor een (online) intakegesprek.

Lijkt jou dit wel wat, maar heb je hiervoor nog echt wel wat tools nodig? Misschien is onze achtdaagse opleiding wat voor jou. Hier leer je in sneltreinvaart de basisprincipes van didactiek en klassenmanagement. Na een succesvolle afronding, waaronder twee stagedagen, sta je zelfverzekerd voor de klas.

Wat bieden wij?

  • Structurele en incidentele opdrachten in het basisonderwijs.
  • €297 – € 375 per (hele) dag.
  • Gratis intervisie en ondersteuning
  • Trainingen en workshops
  • Mogelijkheid tot een coachingstraject.
  • Opleiding: Nog niet genoeg ervaring om direct voor de klas te staan? We bieden een achtdaagse opleiding met intensieve coaching.

 

Ben jij al vakdocent bij Lukida en heb je een vraag? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen, grote kans dat jij je antwoord daar kunt vinden. Is dit niet het geval, stuur dan een mail naar docenten@lukida.com.

olga-timmer
Marie-Claire-Vugts
Melissa-Naber
WhatsApp Image 2022-07-27 at 10.45.34 AM