Passie voor onderwijs

Samen bieden we het basisonderwijs van morgen.

Neem contact op

Als je kunt lesgeven vanuit je bron,

sta je als docent in je kracht.

Lukida Onderwijs wil leerlingen klaar maken voor de toekomst van de 21ste eeuw. Lukida doet dit door scholen te helpen aan een flexibele team van vakdocenten – actief in een breed aantal vakgebieden zoals Wetenschap en Techniek, Kunst en Cultuur etc 

Lukida voorziet hiermee in capaciteitsopbouw en structurele werkdrukverlaging, waarbij vakdocenten wekelijks 1 à 2 dagen op een school worden ingezet. Daarnaast biedt Lukida ondersteuning bij incidentele inval.

1. We helpen je persoonlijk

2. We gaan dezelfde dag aan de slag

3. We bieden altijd een maatoplossing

4. We helpen je altijd

Ontmoet ons team

Lukida Onderwijs gelooft in het onderwijs van morgen. Zij zet zich met passie hiervoor in.

Creatieve Invaldocent

Emmy Wouters

Business Development, Onderwijs & Kwaliteit Educatie

Emmy komt uit een echt onderwijsnest en houdt zich bezig met productontwikkeling, nieuwe klanten en partners. Daarnaast is Emmy verantwoordelijk voor de kwaliteit van het onderwijs van Lukida vakdocenten. Emmy@lukida.com

Wijnand Mirandolle

Financieel -en operationeel management

Wijnand Mirandolle komt uit een onderwijs en kunstzinnig nest. Bij Lukida helpt Wijnand bij het structuur geven van de grote groei die het doormaakt en is hij voor de financiën, personeelszaken en de interne organisatie.

Lisa Jacobs

Werving & Selectie

Lisa studeerde een aantal jaar aan de Rietveld Academie en rondde daarna een studie kunstgeschiedenis aan de UvA en de Pabo af. Binnen Lukida is ze verantwoordelijk voor het selecteren en begeleiden van nieuwe docenten.
creatieve invaldocenten

Marlijne ten Houte de Lange

Planner

Marlijne behaalde in 2016 haar Bachelor of Science in Ontwikkelingspsychologie maar merkte dat innovatieve vormen van onderwijs haar meer aanspraken dan de universiteit. Om deze reden is ze praktijk gerichte programma’s gaan volgen in Sociaal Ondernemen en Design Thinking. Binnen Lukida helpt Marlijne met het plannen van structureel werk.
creatieve invaldocent

Linde Joosten

Planner

Linde tekent al haar hele leven en heeft een passie voor onderwijs voor kinderen. Na onder andere haar opleiding bij de Breitner academie is ze als vakdocent begonnen. Ze staat nog steeds voor de klas en is bij Lukida Onderwijs actief als planner.

Jesse Dijksman

Oprichter & Relatiemanager

Jesse is schrijver en oprichter van Lukida. Hij is sociaal vernieuwer en richt zich nu bijvoorbeeld op crowdfunding voor kunstenaars m.b.v. abonnementen. Binnen Lukida Onderwijs richt zich op de relaties met scholen en staat ook nog regelmatig voor de klas als invaller.

Harmen van Doorn

Algemeen -en commcieel management

Harmen komt uit een onderwijs -en ondernemers gezin. Harmen heeft succesvol bij de Rabobank gewerkt en opvolgend crowdfunding platform www.pifworld.com opgezet. Bij Lukida Onderwijs is Harmen verantwoordelijk voor het algemeen -en commercieel management.

Contact

Leuk je te spreken of te ontmoeten.
Lukida Onderwijs B.V.
Atlantisplein 1
Kantoor 2.08
1093 NE Amsterdam
scholen@lukida.nl
KVK Nummer: 76878732
IBAN: NL90INGB0009416906

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Ben Mullins – Unsplash