Passie voor onderwijs
Neem contact op

Lukida Onderwijs wil leerlingen klaarmaken voor de toekomst van de 21ste eeuw. Lukida doet dit door scholen te helpen aan een flexibel team van vakdocenten.

1. We helpen je persoonlijk

2. We gaan dezelfde dag aan de slag

3. We bieden altijd een maatoplossing

4. We helpen je altijd

Ontmoet ons team

.

Creatieve Invaldocent

Emmy Wouters

Business Development, Onderwijs & Kwaliteit Educatie

Emmy komt uit een echt onderwijsnest en houdt zich bezig met productontwikkeling, nieuwe klanten en partners. Daarnaast is Emmy verantwoordelijk voor de kwaliteit van het onderwijs van Lukida vakdocenten. Emmy@lukida.com

Lisa Jacobs

Werving & Selectie

Lisa studeerde een aantal jaar aan de Rietveld Academie en rondde daarna haar studie aan de Pabo én een studie Kunstgeschiedenis aan de UvA af. Binnen Lukida is ze verantwoordelijk voor het selecteren en begeleiden van nieuwe docenten.
creatieve invaldocenten

Marlijne ten Houte de Lange

Planner

Marlijne behaalde in 2016 haar Bachelor of Science in Ontwikkelingspsychologie, maar merkte dat innovatieve vormen van onderwijs haar meer aanspraken dan de universiteit. Om deze reden is ze praktijkgerichte programma’s gaan volgen in Sociaal Ondernemen en Design Thinking. Binnen Lukida helpt Marlijne met het plannen van structureel werk.
creatieve invaldocent

Linde Joosten

Planner

Linde tekent al haar hele leven en heeft een passie voor onderwijs voor kinderen. Na onder andere haar opleiding bij de Breitner academie is ze als vakdocent begonnen. Linde staat nog steeds voor de klas en is bij Lukida Onderwijs actief als planner.

Jesse Dijksman

Oprichter & Relatiemanager

Jesse is schrijver en oprichter van Lukida. Hij is sociaal vernieuwer en richt zich nu onder andere op crowdfunding voor kunstenaars m.b.v. abonnementen. Binnen Lukida Onderwijs richt Jesse zich op de relaties met scholen. Ook staat hij nog regelmatig voor de klas als invaller.

Contact

Lukida B.V.
Atlantisplein 1
Kantoor 2.08
1093 NE Amsterdam
scholen@lukida.nl

Algemene Voorwaarden 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Ben Mullins – Unsplash