Werken bij Lukida

Kom jij ons helpen de wereld een beetje mooier te maken?

Bij Lukida staan we altijd open voor talent. Dus heb jij een idee hoe jij ons team kunt versterken? Stuur dan een mail naar: info@lukida.com.

Wij zijn ook altijd op zoek naar enthousiaste en goede stagiairs van verschillende opleidingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan studenten met een studierichting in (technische) bedrijfskunde, economie, administratie en HR- gerelateerde studies. Lijkt het jou leuk om bij ons stage te lopen? Stuur dan een mail naar: docenten@lukida.com, t.a.v. Inge.

Hieronder vind je een overzicht van onze vacatures. We zoeken op dit moment vakdocenten in de regio's Lelystad, Vlaardingen en Twente.

Vacature: Lukida zoekt vakdocenten in het Groene Hart

Om het lerarentekort aan te pakken zet Lukida vakspecialisten in die leerlingen een verrijkende lesdag bezorgen. Dit kunnen kunstenaars, theatermakers en acteurs zijn, maar bijvoorbeeld ook wetenschappers, kindercoaches of programmeurs. Op dit moment zijn we op zoek naar vakdocenten in het Groene Hart.

Door vakdocenten te laten invallen op basisscholen hoeven leerlingen niet thuis te blijven als de docent ziek is, verminderen we stress bij schoolteams en verrijken het schoolcurriculum met bijzondere en creatieve lessen. Bovendien bieden we zo (structurele) inkomsten aan zelfstandige vakspecialisten. Onze vakdocenten zijn divers qua achtergrond, maar zijn allemaal bevlogen en willen graag iets van hun vak overbrengen op leerlingen.

Als vakdocent maak je zelf je lesprogramma en je bepaalt zelf wanneer je werkt. Wij bieden werkende docenten ondersteuning door middel van trainingen, intervisie en coaching, advies op maat en kunnen helpen met het aanscherpen en optimaliseren van jouw lesprogramma. Daarnaast organiseren we kenniscafés, borrels en samenkomsten om elkaar beter te leren kennen en van elkaar te leren. Al onze docenten zijn freelancers, waardoor wij het extra belangrijk vinden dat er toch een gevoel van verbinding is.

Wie ben jij?

 • Je bent kunstenaar, wetenschapper, theatermaker, bioloog, kindercoach, programmeur of een andere geweldige vakspecialist en wil jouw kennis en kunde graag overbrengen op basisschoolleerlingen.
 • Je hebt affiniteit met kinderen en het onderwijs.
 • Je hebt HBO denkniveau.
 • Je werkt op ZZP basis.
 • Ervaring in lesgeven is een pré.

Wij bieden:

 • Structurele en incidentele opdrachten in het basisonderwijs.
 • € 297 – € 375 per dag.
 • Gratis intervisie, ondersteuning en trainingen vanuit Lukida.
 • Mogelijkheid tot een coachingstraject.
 • Verdiepende trainingen over didactiek en pedagogiek.
 • Opleiding: Nog niet genoeg ervaring om direct voor de klas te staan? We bieden een achtdaagse opleiding met intensieve coaching.

Lijkt jou dit wel wat? Meld je dan hier aan.

dance-performance-art-theatre-stage-performance-hiphop-775082-pxhere.com_
Lukida-Watermarked-Boukje-SQ2
WhatsApp Image 2022-07-27 at 10.43.29 AM
WhatsApp Image 2022-07-27 at 10.43.39 AM