Vervangingsfonds accepteert nu ook invallers Lukida Onderwijs!

Jesse

Goed nieuws!

De afgelopen maanden hebben we van meerdere schoolbesturen de vraag gekregen of we ook vergoed worden uit het Vervangingsfonds, waar veel scholen bij aangesloten zijn. Tot voor kort was het antwoord: meestal niet.

Sinds 2 mei heeft het Vervangingsfonds echter besloten om ook docenten zoals die van Lukida Onderwijs te accepteren als invaldocent! Scholen kunnen ons nu zonder zorgen inzetten tijdens de eerste dag dat iemand ziek is: precies de invalklussen waar Lukida Onderwijs erg goed in is.

Heb je dus als basisschooldirecteur weleens een zieke meester of juf en wil je graag één dag rustig zoeken naar een bevoegde vervanger? Neem dan contact op met Lukida Onderwijs en we zorgen ervoor dat je met één appje al uit de stress bent. En natuurlijk voor een bedrag dat vergelijkbaar is met de kosten van een basisschooldocent.
Uiteraard zijn we ook goed in te zetten voor projecten in het kader van de werkdrukverlaging!

Meer informatie of vragen? directie@lukida.com of 0613922978

Delen:

Categories:

Recente Artikelen

boknet-blog

Op de hoogte blijven van kunstopdrachten, open calls en ledenvoordelen voor kunstenaars?Schrijf je dan ook in voor de nieuwsbrief van de Beroeps Organisatie Kunstenaars (BOK)….

  Jesse
WhatsApp-Image-2022-07-04-at-2.06.21-PM

Of wij een hele week een school kunnen overnemen? Afgelopen week gaven 18 docenten via Lukida les op de Joost van den Vondelschool in Amersfoort…

  Jesse

Afgelopen zaterdag hebben we te horen gekregen dat onze lieve collega Fatih van den Hout volstrekt onverwacht op 32 jarige leeftijd is overleden aan een…

  Jesse